Palvelut

Kouvolan Hammastiimi tarjoaa monipuolista hammashoitoa. KELA korvaa yksityisestä hammashoidosta sairauksien tutkimisesta ja hoidosta aiheutuvia kustannuksia. Hammasprotetiikkaa korvataan rintamaveteraaneille. Käytössämme on KELA:n suorakorvaus.

Perushoito

Hammastiimi tekee laajasti kaikkea hammashoitoa. Paikkaukset, juurihoidot, ienhoidot, leikkausta vaativat hampaiden poistot ja muut suukirurgiset toimenpiteet. Erityisen vaativat hammas- ja suukirurgiset operaatiot lähetämme tarvittaessa yhteistyökumppanillemme.

Kutsutarkastukset

Kutsumme sinut tarkastukseen sovitusti. Kutsuväli määritetään jokaiselle yksilöllisesti riskien ja hoidontarpeen mukaan. Väli on tyypillisesti kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen.

Hammasprotetiikka

Kiinteät kruunut, laminaatit ja sillat, implanttikantoiset hampaat sekä eri tyyppiset irrotettavat proteesit teemme vankalla ammattitaidolla. Hammasprotetiikka on yksi vastaanoton erityistä vahvuuksista.

Purentaongelmat

Purentaongelmat ovat joskus monisyinen ja vaivalloinen vyyhti. Niiden hoitamiseen käytetään usein purentakiskoa ja fysioterapiaa sekä mahdollisesti purennan hiontaa. On myös tilanteita, jotka vaativat hampaiston oikomista, täydentämistä proteettisilla rakenteilla ja/tai paikkauksilla.

Esteettinen hoito ja valkaisut

Joskus hampaat ovat ulkonäöllisesti muodoltaan, asennoltaan tai väriltään sellaiset, että luonteva hymyily ei onnistu. Ongelmaa voidaan hoitaa esimerkiksi valkaisulla ja erilaisilla paikkaus- tai kruunuhoidoilla.